Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه تاکنون ۴۸۰هزار نفر در طرح بیمه اجباری سلامت ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: برای تعیین تکلیف سریع‌تر افراد ثبت نام کننده در طرح، امیدواریم وزارت رفاه نتایج دهک بندی‌ها را هر چه سریع‌تر اعلام کند.

به گزارش ایسنا، مهندس طاهر موهبتی با تاکید بر اینکه اقدام سازمان بیمه سلامت درخصوص طرح پوشش بیمه اجباری سلامت و ارزیابی وسع  قانونی و براساس آیین نامه ابلاغی مصوب از سوی هیات دولت است، بیان کرد: براساس این آیین‌نامه قرار است افرادی که تحت هیچ‌گونه پوشش بیمه‌ای نیستند برای دریافت دفترچه بیمه اجباری سلامت، برحسب آزمون وسع و تمکن مالی که مسئولیت آن بر عهده وزارت رفاه است، مشخص و ارزیابی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: بنابراین آن دسته از کسانی که توانایی پرداخت سرانه حدود ۶۰۰ هزار تومان را برای دریافت دفترچه درمانی دارند، اقدام به ثبت‌نام کرده و از محل این طرح دولت منابعی را کسب می‌کند و آن منابع را هزینه خدمات درمانی افراد کم‌درآمد جامعه که در آزمون وسع مشخص می‌شوند، خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه براساس این آیین‌نامه، وزارت رفاه از زمان درخواست متقاضی، ظرف یک ماه فرصت پاسخگویی دارد، بیان کرد: کسانی که در دهک‌های یک، دو و سه درآمدی هستند یعنی درآمد خانوار آنها کمتر از ۴۰ درصد حداقل حقوق و دستمزد است به طور رایگان بیمه می‌شوند. دهک چهارم یعنی افرادی که بین ۴۰ تا ۱۰۰ درصد حقوق و دستمزد دارند، باید ۵۰ درصد در حق بیمه مشارکت داشته باشند و دهک ۵ تا ۱۰ سرانه مصوب یعنی ۴۸ هزار و ۴۰۰ تومان به ازای هر نفر حق بیمه  پرداخت کنند.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان بیمه سلامت، موهبتی گفت: طرح بیمه اجباری برای متقاضیان جدید که از هیچ پوشش بیمه‌ای برخوردار نبودند، آغاز شده است و برای کسانی که از قبل از پوشش بیمه برخوردار بوده، اجرا نشده است و هیچ محدودیتی در تمدید دفترچه سایر صندوق‌های سازمان اعمال نشده است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران بیان کرد: برای اجرای بیمه اجباری چالش‌هایی خواهیم داشت که مهمترین آن، ضمانت اجرایی آن است که باید برای رفع این مشکل تمهیداتی اندیشیده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیمه اجباری سلامت سازمان بیمه سلامت وزارت رفاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۵۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد؛ بر اساس تماس‌های تلفنی بیمه شدگان با سامانه ۱۶۶۶ و پیگیری امور بیمه‌ای مشخص شده است که برخی شرکت‌های سودجو به دنبال سوءاستفاده از نام و عنوان بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان هستند.

این در حالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگ‌ترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند؛ لذا، این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.

از سوی دیگر تاکید شده است که شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار و آدرس دفاتر پیشخوان طرف قرارداد به سایت سازمان به نشانیihio.gov.ir مراجعه و یا با سامانه ۱۶۶۶ تماس حاصل کنند.

کد خبر 6094889 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • «کوری مطلق و مرگ» در انتظار مصرف کنندگان «الکل»
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد